Στέλιος Κωλέττης

Η αγάπη μου για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, το αυτοκίνητο όσο και για τη φωτογραφία υπήρξε το έναυσμα της έναρξης μου στον κλάδο των επιχειρήσεων. Από το 2001 ξεκίνησα την επιχειρηματική μου δραστηριότητα.

Το πάθος μου για την οδήγηση και την εκπαίδευση με οδήγησε το 2006 στο Θεσσαλικό Ι.Ε.Κ όπου φοίτησα ως εκπαιδευτής οδηγών. Έκτοτε, ασκώ το επάγγελμα του εκπαιδευτή οδηγών ως συνιδιοκτήτης της σχολής οδηγών ” Ldrive” μέχρι και σήμερα.

Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη και κατάρτιση προχώρησα στην παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων οδήγησης.
Είμαι πιστοποιημένος στην αμυντική οδήγηση, στην οικονομική-οικολογική οδήγηση, στην οδήγηση εκτός δρόμου (4Χ4) , στη μεταφορά ατόμων V.I.P. καθώς και στην εκπαίδευση οδηγών σε συνθήκες απώλειας πρόσφυσης με το μοναδικό όχημα “skidcar“.

Επιπλέον έχω εξειδίκευση στην εκπαίδευση οδηγών για Α.Μ.Ε.Α. Αυτή η αγάπη για εξέλιξη με οδήγησε και επαγγελματικά ως συνιδιοκτήτης στην εταιρεία “Transport Training Center”.

Αγαπώ τη φωτογραφία, τα ταξίδια με μηχανοκίνητο δίκυκλο, το enduro, το ski και το pilates. Επίσης ασκούμαι στη σκοποβολή με πιστόλι 9mm και στο Kapap krav maga.