Σεμινάριο Κανονισμού 561 – Ταχογράφου (22/06/2023)

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επιτυχία του πρόσφατου σεμιναρίου μας σχετικά με τον Κανονισμό 561 για τους Ταχογράφους και τις ώρες εργασίας των επαγγελματιών οδηγών φορτηγών και λεωφορείων. Την περασμένη Πέμπτη,  πραγματοποιήθηκε από την  “Transport Training Center”  αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, το  οποίο σημείωσε απίστευτη προσέλευση και συμμετοχή.

Με χαρά καλωσορίσαμε συμμετέχοντες  από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων που επηρεάζονται άμεσα από αυτόν τον σημαντικό ευρωπαϊκό κανονισμό. Από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που απασχολούν οδηγούς και γραφεία κίνησης  επιχειρήσεων, μέχρι επαγγελματίες οδηγούς, τεχνικούς ταχογράφων, εκπαιδευτές, ακόμη και αστυνομικούς της τροχαίας.  Το σεμινάριο προσέλκυσε ένα ευρύ κοινό που ήθελε να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με τις πρόσφατες νομοθετικές και τεχνικές πτυχές του Κανονισμού 561.

Το σεμινάριο επικεντρώθηκε στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριών και καθοδήγησης για την ορθή εφαρμογή του κανονισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να λειτουργούν με άρτια οργανωμένο τρόπο, διασφαλίζοντας παράλληλα την τήρηση του νόμου. Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας παρέδωσαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό, όπου και άφησαν τους εκπαιδευόμενους ενθουσιασμένους και σίγουρους για την ικανότητά τους να εφαρμόσουν αποτελεσματικά τον κανονισμό.

Στην  “Transport Training Center”, είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή ανάπτυξη και ενίσχυση προγραμμάτων εκπαίδευσης οδηγών και επιχειρήσεων  που σχετίζονται με τις οδικές μεταφορές. Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση που εκφράζουν οι μαθητές μας είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν και χρησιμεύουν ως κινητήρια δύναμη για να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες για την ενεργό συμμετοχή τους και για την απόλυτη επιτυχία του σεμιναρίου. Έχοντας την υποστήριξή σας, έχουμε το κίνητρο να βελτιώνουμε συνεχώς και να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης στον κλάδο.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα επερχόμενα προγράμματα και δραστηριότητες καθώς παραμένουμε δεσμευμένοι στην υποστήριξη της μετεκπαίδευσης των οδηγών και όλων των φορέων που εμπλέκονται στις οδικές μεταφορές. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό περιβάλλον μεταφορών.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στην Transport Training Center!