Κομοτηνή – Σεμινάριο επιμόρφωσης παρακολούθησαν οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Ροδόπης

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 το ΚΤΕΛ Ροδόπης συμμετείχε σε επιμορφωτικό σεμινάριο για τους νέους ψηφιακούς ταχογράφους και τις σχετικές διατάξεις, καθώς και τις νέες προσθήκες στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «Transport Training Center» για το σεμινάριο δείχνει τη δέσμευσή του να παρέχει πολύτιμη εκπαίδευση και κατάρτιση στους οδηγούς.

Το γεγονός ότι η συμμετοχή των οδηγών ήταν μαζική δείχνει το ενδιαφέρον τους να παραμείνουν ενημερωμένοι και να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Είναι σημαντικό για τους οδηγούς να ενημερώνονται για τους πιο πρόσφατους κανονισμούς και τις τεχνολογικές εξελίξεις, ειδικά όταν πρόκειται για ταχογράφους και κώδικες οδικής κυκλοφορίας.

Με τη διοργάνωση τέτοιων σεμιναρίων, το ΚΤΕΛ Ροδόπης επιδεικνύει την αφοσίωσή του στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση, η οποία μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας και της συμμόρφωσης των οδηγών του. Είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία που ωφελεί τόσο τους οδηγούς όσο και τον οργανισμό συνολικά.